top of page
Fresh Bread

OM SURDEGSKUNGEN

Surdegskungen är mer än bara ett bageri; det representerar en djupt rotad passion för konsten att baka bröd och en hyllning till det naturliga och näringsrika i råvarorna. Vi är stolta över att vara ett hantverksbageri som utmärker sig genom att använda kulturspannmål och undvika onödiga tillsatser.

 

Vi har två charmiga bagerier, ett i Lerum och ett i Kungälv, där vi ägnar varje dag åt att skapa fantastiska bröd och bullar. Vårt bröd är alltid färskt och dagsfärskt, bakat på plats för att leverera den bästa smaken och kvaliteten direkt till våra kunder.

 

I vårt sortiment finner du inte bara en mångfald brödsorter, utan även ett utbud av smarriga bullar, smörgåsar och sallader. Våra sallader hyllas för sin fräschhet och smak, medan våra smörgåsar är en smakrik fusion av traditionella fyllningar och nyskapande smakkombinationer.

 

Hos Surdegskungen är våra värderingar starkt kopplade till användningen av naturliga råvaror och vår strävan efter att erbjuda högsta kvalitet i varje tugga. Vi är stolta över den familjära atmosfären vi har skapat i våra bagerier, där varje kund inte bara får en smakupplevelse utan även en känsla av att vara en del av vår surdegshistoria.

 

Välkommen till Surdegskungen - din destination för kvalitetsbröd och smakrika upplevelser

DSC09195.jpg
IMG_3711.jpg

Recensioner

1

Spencer Oster-Jenk - Google recension

Förmodligen det bästa bageriet jag har varit på för bröd. Vart och ett av bröden är utsökt!

2

Fredrik Holmberg - Google recension

Gott bröd som bakats med bra råvaror av trevlig personal.

3

Enzo Fernando - Google recension

Fantastiskt goda frallor & bröd.
Dom har ett bra urval av olika sallader som även dem är gjorda med väldigt bra ingredienser! Personalen är alltid trevliga :)

Cutting Bread
bottom of page